Enköpings Antikhandel

Uppsala län

Information

561014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Enköpings Antikhandel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enköpings Antikhandel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Enköpings Antikhandel finns i.

Enköpings Antikhandel har varit registrerat sedan 1991-08-19 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enköpings Antikhandel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Enköpings Antikhandel är och det finns flera verksamheter i Enköping som också är .

Firmatecknare för Enköpings Antikhandel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Enköpings Antikhandel så kan ni göra det på telefon genom 0171-36650 eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviter och begagnat porslin, glas, kuriosa, samlarföremål och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enköpings Antikhandel och det är Lönngren, Lena Siv Margareta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,