TPP Kyl&VärmeTeknik

Uppsala län

Information

571016-XXXX är organisationsnummer för bolaget TPP Kyl&VärmeTeknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TPP Kyl&VärmeTeknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som TPP Kyl&VärmeTeknik finns i.

TPP Kyl&VärmeTeknik har varit registrerat sedan 2004-11-01 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för TPP Kyl&VärmeTeknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

TPP Kyl&VärmeTeknik är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för TPP Kyl&VärmeTeknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med TPP Kyl&VärmeTeknik så kan ni göra det på telefon genom 073-9547906 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av kyl och värmepumpar. Montering och service av kyl- och värmepumpar

Det finns olika personer som har en koppling med TPP Kyl&VärmeTeknik och det är Persson, Per Thomas som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,