Timeline Production, Mikael Pettersson

Uppsala län

Information

580505-XXXX är organisationsnummer för bolaget Timeline Production, Mikael Pettersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Timeline Production, Mikael Pettersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Enköping som är den kommunen som Timeline Production, Mikael Pettersson finns i.

Timeline Production, Mikael Pettersson har varit registrerat sedan 1993-08-18 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Timeline Production, Mikael Pettersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Timeline Production, Mikael Pettersson är och det finns flera bolag i Enköping som också är .

Firmatecknare för Timeline Production, Mikael Pettersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Timeline Production, Mikael Pettersson så kan ni göra det på telefon genom 08-4418353 eller genom brev på följande adress:

TV och videoproduktion, manusproduktion och förläggning. Musikproduktion och förläggning, foto, multimedia och datorgrafik.

Det finns olika personer som har en koppling med Timeline Production, Mikael Pettersson och det är Pettersson, Dan Mikael som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,