Kickis Kropps-Kultur

Uppsala län

Information

Kickis Kropps-Kultur hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Kickis Kropps-Kultur finns. I Enköping så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Kickis Kropps-Kultur tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Kickis Kropps-Kultur har haft sedan 2000-04-12. Kickis Kropps-Kultur har funnits sedan och 2000-04-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kickis Kropps-Kultur så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6921275.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Kickis Kropps-Kultur har idag 591125-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kickis Kropps-Kultur

Klassisk massage, gymnastikträning individuellt och i grupp, försäljning av kropps- och hudvårdsprodukter, friskvårdskonsulting, inklusive andra former av massage.

I Kickis Kropps-Kultur så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklöf, Gun Kristina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .